CarXpert ABS

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Johan AB
Adres Verlengde Oosterdiep OZ 71
Postcode 7884 TG
Plaats Barger-Compascuum
Social media

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

CarXpert is een toonaangevende Europese formule van universele autobedrijven. Inmiddels maken meer dan 4800 bedrijven uit 17 verschillende landen in Europa deel uit van deze keten. Allemaal hebben ze technische competentie en consumentenservice hoog in het vaandel staan.

Ons bedrijf is gestart in september 1988 door Johan AB. Op dit moment zijn er 5 vaste medewerkers in dienst. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf. Sinds 1 oktober 2009 zijn wij aangesloten bij CarXpert. Om onze klanten de gewenste service te bieden, blijven wij volop in beweging en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Sinds 2009 houden wij ons ook bezig met verkoop van gebruikte onderdelen.

 

Onze werkplaats is erg uitgebreid en we kunnen dan dus elk merk diagnostiseren. Alles reparaties gaan altijd in overleg met de klant.

 

Eén van onze uitbreidingen sinds 2008 is onze specialisatie in elektrische scooters. We zijn dealer van verschillende vooraanstaande merken.

Wij verzorgen de verkoop en het onderhoud van deze scooters. Om duurzaam te rijden is dit voertuig uitstekend. De natuur mag je op alle paden gebruiken. De scooter maakt tenslotte geen lawaai en heeft geen uitstoot. De koolborstelvrije naafmotor geeft geen vonkjes, dus intern in uw bedrijfshal is het een zeer veilig voertuig.

 

Sinds eind 2014 hebben zijn wij ook dealer van een benzine scooter lijn van het merk: RAZZO

Dit merk heeft een breed scala aan modellen. Dus voor elk wat wils.

 

Kom gerust eens langs voor een bezoek aan ons bedrijf.