BMN Bouwmaterialen

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Berry Mantingh
Adres Pieter de Keyserstraat 10
Postcode 7825 VE
Plaats Emmen
E-mailadres emmen@bmn.nl
Website www.bmn.nl
BMN Bouwmaterialen

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

BMN Bouwmaterialen is sinds eind 2015 de naam voor alle vestigingen van de voormalig CRH Bouwmaterialengroep. Destijds zijn de merknamen Stoel Van Klaveren, BBN, De Boo, Van Neerbos, BMN, NVB Ubbens, Bakker Nijboer, Erven Feenstra, Timo.nl en Van Buren samen verder gegaan onder de naam BMN Bouwmaterialen. Naast de bijna 80 BMN Bouwmaterialen vestigingen behoren ook Wij©ks afbouwmaterialen en Kooy baksteencentrum  tot BMN Bouwmaterialen.

 

Eigen merken / formules

Naast een breed assortiment A-merken biedt BMN Bouwmaterialen eigen (huis)merken aan, lees meer over onze eigen merken:

Procasa 
CEBO 
BouwGoed
Kloosterwaard
Isodun 
Cerah

Met het duurzaamheidsprogramma van BouwBewust biedt BMN Bouwmaterialen haar klanten een manier om duurzaam én winstgevend te bouwen. Klanten profiteren met onze StucGoed formule van professionele stucadoorsmaterialen, trainingen, demodagen en extra bereik d.m.v. een eigen webpagina.

 

Marktleider

Met bijna 80 vestigingen is BMN Bouwmaterialen marktleider in Nederland. Vanuit de vier beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies leveren wij dagelijks producten en diensten aan bouwprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw. Onze activiteiten zijn afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten. Dat maakt BMN dé partner voor nieuwbouw en renovatieprojecten, van enkelstuks tot grootschalig.

BMN Bouwmaterialen is onderdeel van de CRH Group. Een internationale, beursgenoteerde multinational met vestigingen in 36 landen. Voor onze klanten betekent dit dat BMN een financieel betrouwbare partner in de bouw is.

 

Landelijke dekking

Met bijna 80 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging in de buurt waar je snel materialen kunt afhalen, vakkundig advies kunt vragen en trainingen & workshops kunt volgen. Wij geloven in samenwerken. Samen succesvol zijn. Het vormt de basis voor alles waar de bouw momenteel mee bezig is. Met elkaar de kwaliteit van bouwen vergroten. 

Gewoon door ons werk uitmuntend te doen. Dat vraagt om open en transparant kennis met elkaar te delen. Het vraagt om oprechte betrokkenheid. Het vraagt om werken met partijen waarmee je dat voorheen niet deed. Het vraagt om adequaat handelen om onze klanten echt te kunnen helpen succesvol te zijn en blijven. Het vraagt om een leverancier die dicht bij haar klanten en de lokale markten staat. Die leverancier, dat is BMN.

BMN wil de beste bouwmaterialenhandel in Nederland zijn. Dit bereiken wij met 4 krachtige beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. Om deze beloftes uitstekend uit te voeren, bellen wij elke dag klanten om te vragen of ze tevreden zijn met BMN en wat er beter kan. Op deze manier leren wij van onze klanten en kunnen wij onze beloftes blijven waarmaken.