Amedi Consultancy B.V.

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon H.G. Idema
Adres Nautilusstraat 3
Postcode 7821 AG
Plaats Emmen
Social media

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Professionele ondersteuning met een brede visie

Nieuwe trends en ontwikkeling volgen elkaar in rap tempo op en beïnvloeden het sociale klimaat en het welzijn in ons land. Deze veranderingen kunnen aanleiding geven tot problemen, maar bieden vanzelfsprekend ook nieuwe kansen maar je moet ze wel kunnen en willen zien.
 
Brede visie
 
Amedi Consultancy B.V. levert professionele ondersteuning met een brede visie, die in staat is deze vraagstukken, als het gaat om ruimtelijke ordening, waardecreatie en gebiedsmanagement,  vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en kan derhalve de spil zijn tussen de diverse belanghebbenden waardoor samenwerkingsverbanden gaan ontstaan.
 
Speerpunten & missie
 
Amedi kan snel tot de kern van het probleem doordringen. Door een zeer brede ervaring binnen de (semi)overheid kan Amedi een verbindende schakel zijn tussen overheid en bedrijfsleven.

Bij Amedi Consultancy B.V. staat de wens van de klant voorop, dit kan zowel de (semi)overheid alsook het bedrijfsleven zijn. Welke doelen heeft opdrachtgever zichzelf gesteld? Wat wil hij bereiken en waar wil hij staan over 5 jaar. Hoe gaan we dit bereiken en wat moet je dan doen en nog belangrijker; wat niet!

 
Missie
 
Het koppelen van individuele belangen aan bedrijfsbelangen om te komen tot onze gezamenlijke droom.
 
Kwaliteitsdenken
 
Kwaliteit = vakmanschap * enthousiasme