Alfa Accountants en Adviseurs

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Frank Heijnen
Adres Westerbracht 12A
Postcode 7821 CH
Plaats Emmen
E-mailadres emmen@alfa.nl
Website www.alfa.nl
Social media
Alfa Accountants en Adviseurs

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie


Als ondernemer werk je er hard aan om jouw bedrijf elke dag een beetje succesvoller te maken. Door net die ene klant over de streep te trekken, die investering te doen om efficiënter te kunnen werken, door oog te hebben voor risico’s en niet in valkuilen te trappen. Maar dat is wel eens een uitdaging. Het is dan prettig een partner naast je te hebben, die je hierin bijstaat, als je dat nodig hebt. En die partner is Alfa Accountants en Adviseurs.

Wij zien namelijk de motor achter de economie en hebben de ambitie uitgesproken de resultaten van de ondernemer te willen optimaliseren en lange termijn waarde te willen creëren. We willen dus naast je staan en je helpen je bedrijf verder uit te bouwen. Dit doen we door de tijd te nemen om jou als ondernemer en je onderneming goed te leren kennen. Hierdoor weten we waar we toegevoegde waarde kunnen leveren. Dit kunnen we onder andere doen op het gebied van:

– Accountancy
– Fiscaal advies
– Subsidie advies
– Financieringen en financieringsadvies
– Turnaround management
– Fusies en overnames
– Winstverbeteraar
– Duurzaam ondernemen

Ben jij benieuwd naar Alfa Hoogeveen/Emmen? Wij maken deel uit van een landelijke organisatie en zijn overal dichtbij. https://youtu.be/cqF7woEwpuI

Diensten:

-Accountancy
-Fiscaal advies
-Subsidie advies
-Financieringen en financieringsadvies
-Turnaround management
-Fusies en overnames
-Winstverbeteraar
-Duurzaam ondernemen