Advocatenkantoor Veenstra

bedrijf icoon Contactgegevens

Contactpersoon Liane Veenstra
Adres Ermerweg 88D
Postcode 7812 BG
Plaats Emmen
Social media
Advocatenkantoor Veenstra

bedrijf icoon Bedrijfsinformatie

Advocatenkantoor Veenstra is een laagdrempelig kantoor dat zich voornamelijk richt op ondernemers. Wij staan u graag bij op het gebied van verbintenissenrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, contractenrecht, maar ook op het gebied van het familierecht. Ook particulieren kunnen bij ons terecht. 

Onze werkzaamheden kunnen variëren van een enkel kort advies, het opstellen van overeenkomsten, het corresponderen over uw zaak, maar ook bijstand tijdens een eventuele procedure en wanneer nodig, het leggen van beslag. Ook treedt Liane Veenstra vaak op als curator in faillissementen.   

Wanneer u een vraag heeft over één van de genoemde rechtsgebieden, kunt u zich altijd tot ons wenden voor een vrijblijvend advies. Wij nemen de zaak dan met u door en zullen u aangeven wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Wanneer wij van mening zijn u hierin bij te kunnen staan, zullen wij zo goed mogelijk in kaart brengen wat uw kansen zijn en welke kosten eventuele stappen met zich meebrengen. Dat doen wij uiteraard ook wanneer we denken dat juridische stappen slechts een geringe kans van slagen hebben. Zo weet u vooraf waar u aan begint. 

Heeft u vragen? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken via  0591-82 02 81 of info@advocatenkantoorveenstra.nl 

Website: www.advocatenkantoorveenstra.nl