Juridische dienstverlening

Yspeert advocaten

Yspeert advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor met meer dan 30 specialisten verdeeld over de drie vestigingen in Drenthe (Emmen), Groningen (Groningen) en Friesland (Drachten). Wij zijn zakelijke proactieve dienstverleners. Cliënten willen, in deze onvoorspelbare tijden, niet alleen dossier gerichte adviezen, maar ook een advocaat die de juiste context van de ondernemer begrijpt. En die daarnaast in staat is om strategisch mee te denken. Yspeert is sterk in teamwerk, waarbij onze specialisten onderling veel samenwerken om onze cliënten te voorzien van de beste dienstverlening.

Yspeert advocaten werkt mee aan structurele oplossingen, aan het beheersen van risico’s en daarmee aan het realiseren van kostenbesparingen. Daarnaast ontwikkelen wij (digitale) nieuwe diensten en helpen onze cliënten desgewenst ook (tijdelijk) intern bij het juridisch vormgeven dan wel optimaliseren van allerhande processen binnen hun organisaties.

Door in-house-trainingen of bredere opleidingsprogramma’s, verhogen we de kennis van uw medewerkers. Desgewenst kunnen we ook capaciteitsproblemen of tijdelijke verloven van uw interne juridische medewerkers opvangen.

Onze mensen zijn vanuit onze bedrijfsfilosofie gewend om samen te werken en in teamverband resultaten te boeken. De mensen van Yspeert zijn no-nonsense, slagvaardig en rechtstreeks goed bereikbaar. Zij begrijpen dat een probleem zich niet altijd binnen kantoortijden aandient. We helpen u graag en zijn ons bewust dat klantvriendelijkheid niets kost.

Wij, van Yspeert advocaten, zijn trots dat we partner geworden zijn van Ondernemend Emmen. Graag staan wij deze groep ondernemers bij met advies en ondersteuning en wij verheugen ons op de wederzijdse kennismakingen!

Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen of wenst u meer informatie, neem dan gerust contact op met Ronald Klarus via 0591 74 50 62  of 06 54 36 67 23, of stuur een email naar: r.klarus@yspeert.nl.

Wij komen graag bij u op locatie om zaken te verkennen. Uiteraard bent u ook welkom op een van onze kantoren in Emmen, Groningen en Drachten.

www.yspeert.nl

Meer contractpartners van OE